24/7 bereikbaar
06 46 38 67 24
logo
Neem contact met ons op
Motordiensten IM-Diensten Verkeersregelaar Verkeer Management Nederland Verkeersmaatregelen Calamiteieten onze zorg! In ieder weertype staat we voor u klaar Verkeersmaatregelen

Motorsurveilance voor een veilige verkeersdoorstroming

Calamiteiten? Onze zorg!

De beste oplossing is de "Veiligste oplossing"

in detail geregeld

Veilig werken? Wij faciliteren de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers

Incident Management

In ieder weertype staan we voor u klaar

Veilig werken? Wij faciliteren de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers

VMNederland | Verkeer Management

Verkeersmaatregelen

Als er geen sprake is van een acute situatie vormt een verkeersplan de basis voor de te nemen maatregelen. Dit verkeersplan wordt kan door VMNederland worden ontworpen, getoetst en besproken met alle belanghebbenden om zodoende tot een plan te komen dat aansluit bij de wensen en de mogelijkheden.
Vanzelfsprekend wordt volgens de regelgeving van CROW (Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en de Verkeerstechniek) en RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) gewerkt.

Veiligheid

Arbeidsomstandigheden (ARBO), kennis van bedrijfshulpverlening (BHV) en opleiding krijgen bij VMNederland veel aandacht. Alvorens met werkzaamheden te beginnen wordt een LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) uitgevoerd met als doel het identificeren van de gevaren op en rond de werkplek en het elimineren van risico’s en gevaarlijke omstandigheden die tot een incident kunnen leiden.

Materialen

Wij zijn flexibel, omdat we een breed scala aan materialen beschikbaar hebben via onze partners. Zo kunnen wij u ondersteunen met verkeersborden, hekken, botsabsorbers, verlichting, barriers, tijdelijke signalering, geleiderail, wegmarkering, borden, loopbruggen etc. Wij hebben met deze partners ruime ervaring in de ondersteuning van bijvoorbeeld overheden, aannemers en nutsbedrijven in de meest uiteenlopende situaties.

 

Deze maatwerk website is gemaakt met de Websitemachine.nl